Postkort fra Ebeltoft 🌍

Hej skønne mennesker 🌸

I lørdags ankom vi til Ebeltoft Strand Camping. Vi har lejet en hytte for en uge. Og vi er MAX klar til ferie alle 4.

I dag har vi tirsdag og de sidste 3 dage er gået med at lære campingpladsen at kende, kører mooncar, bade i poolen, kulturelle  besøg, se og lege ved stranden, spillet spil. Ja, bare hygget og nydt ro og ingen faste tidspunkter.

 

 

Grunden til vi valgte en campinghytte var at børnene bare kunne lege med andre børn. Og det gør de sandelig, især den store, som faktisk har mødt en heroppe fra sin børnehave og hendes storebror, som lillesøster ser et kæmpe lys i – kunne nok kalde det et lille crush 🙂, og de hygger sig sammen med mange andre på legepladsen.

Det der så er SVÆRT for moderen – AKA mig – er at sende sine børn selv over på legepladsen. Synes ikke de er store nok til at sende af sted. Men om ikke andet er, så render alle aldre jo bare frem og tilbage. Det et skønt.

Så nu har vi åbnet lidt op for det at gå selv rundt for den store. Sønnike  var til gengæld lige så usikker som moderen indtil han mødte sine kammerater. At man så ser mig nærmest stå at lure bag et træ, for at se om det går, ja, det er en helt anden historie 😉.

Nu sidder jeg her tirsdag aften. Sidder jeg på terrassen og ser på min store søn gå med sine kammerater op og spille minigolf sammen. Han nyder det og jeg er sig da stolt af ham. Min lille dreng er væk og en stor dreng spire frem og det skal han have lov til.

Og mens jeg sidder her og skriver dette indlæg kommer der et søskendepar gående forbi med en walkie talkie, hvor de får div. beskeder og taler med deres mor.

Ved ikke hvad der er bedst/værst? Lurer bag en hæk eller walkie talkie? 😂😂😂

Om alle omstæmdigheder er vi flere hønemødre på den her campingplads. Og sådan skal det være.

Måske jeg er for pylret?

Rigtig god aften derude 🌞. Nyd sommeren.

 

 

Skriv et svar