Ugens Update – #2 Legekufferter til ferien

Sommerferien nærmer sin med hastige skridt. Herhjemme glæder vi os meget til en uge i campinghytte i Ebeltoft. Vi har i år valgt en campingplads. Det har vi, fordi vi tror, at børnene vil får det meget sjovt tæt på legeplads, andre børn, tæt på stranden og jeg kunne blive ved. Hytten vi har valgt er 25 m2 – en meget lille hytte 😀 – og med 2 værelser. Vi havde 2 værelser som krav. Og det er fordi, vi vil gerne kunne sidde og snakke lidt efter børnene er puttet om aftenen. I nogles øjne nok meget egoistisk, men vigtigt for os.

Når vi skal på ferie laver jeg tit legekufferter. Og det har jeg også valgt i år. Jeg gør det af 2 grunde:

  1. Det er godt med velkendt og nyt legetøj, hvis man ind i mellem gerne vil lege selv.
  2. Dejligt med legetøj på en regnvejrsdag. Gider ikke en ferie med for meget tv og tablet. Børnene kan tids nok lære at sidde foran disse i flere timer.

Jeg bruger de her kufferter, som jeg købte sidste.

M har en blå og I.K. har en rød. Når vi så er i en ny by, får de en klistermærke fra den by til at sætte på kufferten 🙂 .

Allerhelst vil jeg faktisk gerne bruge disse personlige kufferter fra Instahjem.

Synes de er så fine.

Men igen vi købte 2 sidste år, som kun bliver brugt til ferie eller med på besøg og jeg har derfor svært ved købe nye, når nu de andre er så fine endnu.

I år var manden og jeg et smut i bl.a. Bog & Ide – efter farver og en god bog – samt Flying Tiger – efter malebog, hårbånd, dino og slikpinde – i vores by for at købe lidt lækkerier til spilopperne. Derudover har vi valgt lidt legetøj hjemmefra også. Er budgettet stramt, kan man jo sagtens have børnenes eget legetøj med. Det behøver ikke være nyt. Bare det, det fx er pakket anderledes i deres egen taske, er tit nok til at det gamle legetøj får nyt liv.

I kan evt. finde inspiration her:

Marius Alexanders kuffert
(der vil også blive pakket lidt biler i også, men de bruges pt.)

   

Ida Kirstines kuffert

   

Dukke Lise mangler dog.

Desuden pakker vi selvfølgelig sand-tingene ned også. For forhåbentlig bliver det vejr til strand, vand og strandslotte.

Det var lidt tips herfra. Håber i kan bruge dem.

Ugens Update næste gang: BPA-ordning med på sommerferie.

Har sat div. link ind. Det er ikke noget jeg er blevet bedt om. 

Rigtig God Søndag herfra!

1 comment / Add your comment below

  1. Synes nu ikke man er egoistisk fordi man ikke synes sengetid kl. 19.00 sharp er særlig fedt 😉 Familieferie skal vel være hyggeligt for både ungerne OG de voksne.

    Her ville sådan nogle fine kufferter blive splittet i atomer men det er helt sikkert en vildt god idé som jeg stjæler til når mine engang er gamle nok til ikke at male hinanden i hovedet og spise klistermærkerne 😛

Skriv et svar